opendeurdag graphic

Programma

Tijdens onze opendeurdag op 14 mei valt er heel wat te beleven. Er zijn activiteiten voor jong & oud. Neem een exclusieve kijk in onze installaties of ga eens langs bij de kazerne en kom alles te weten over de veiligheid op onze site. Zie je jezelf in de toekomst ook bij BASF werken of een stage lopen? Kom dan zeker eens langs in het talentendorp!

Ontdek het kloppende hart van onze stad, de Centrale Plaza!

Steek zelf de handen uit de mouwen tijdens de demo's en leuke doe-activiteiten in de brandweerkazerne.

Exploreer, detecteer en ontplooi je (STEM-) talent in het talentendorp. Met wetenschappelijke proefjes, advies en spelletjes kom je als professional, student en ouder te weten welke carrièrekansen BASF jou te bieden heeft.

Dagelijks maken onze BASF’ers basisbouwstenen voor producten die je bijna overal terugvindt. Dit doen we met de beste installaties en processen. Benieuwd? Breng dan een bezoek aan één van de chemische installaties van wereldformaat.

De site van BASF Antwerpen beschikt over zo’n 53 km spoor om wagons te verdelen naar de diverse laadstations op de site. Maak van de gelegenheid gebruik, Neem plaats in één van de wagons en verken onze site per trein. Gedurende de rit krijg je leuke weetjes en verhalen mee van onze gids.

Vertrek aan de kazerne en leg samen met onze gids de weg af doorheen de site helemaal tot bij onze strategische partner Eurochem. Of omgekeerd.

De trein rijdt elk halfuur en is voor iedereen toegankelijk